УКР РУС

Севілья перемогла Бетіс, Алавес завдяки автоголу поступився Еспаньйолу: 32-й тур Прімери, матчі суботи

13 квітня 2019 Читать на русском

В рамках 32-го туру іспанської Прімери Севілья перемогла Бетіс, Алавес завдяки автоголу поступився Еспаньйолу, Атлетіко переміг Сельту. Рахунок та звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2018/2019, 32-й тур

Еспаньйол – Алавес – 2:0

Голи: Педроса, 19, Лагуардіа, 46 (аг.)

Атлетіко – Сельта – 2:0

Голи: Грізманн, 43, Мората, 74

Севілья – Бетіс – 3:2

Голи: Ель-Хаддаді, 26, Сарабія, 59, Васкес, 64 – Чельсо, 55, Тельйо, 82

У матчі-відкритті 32-го туру чемпіонату Іспанії Еспаньйол приймав Алавес. "Папуги" у першому колі поступились супернику (1:2), але займаючи 13-ту сходинку, зберігали непогані шанси поборотись за зону єврокубків. Натомість Алавес не знав смаку перемог в останніх трьох матчах і прагнув здобути такі необхідні три очки. Вже на 16-й хвилині Борха Іглесіас вивів Еспаньйол вперед, однак суддя скасував взяття воріт через офсайд. Це не зупинило "папуг" і вже за три хвилини Адрія Педроса, увірвавшись до штрафного майданчика, пробив у лівий нижній кут воріт. 1:0. На самому початку другого тайму Віктор Лагуардіа зрізав м’яч у власні ворота, подвоївши таким чином перевагу суперника. На 56-й хвилині Джонатан Кальєрі скоротив рахунок, перегравши голкіпера ударом у правий нижній кут воріт. До слова, арбітр змушений був скористатись системою VAR, аби пересвідчитись, що гол був забитий не з офсайду. Після цього матчу Еспаньйол набирає 41 очко і піднімається на 10-е місце, Алавес з 45 пунктами залишається на 7-му місці.

"Якщо тобі потрібна підтримка, ти її отримаєш", – керманич Альбасете Раміс підтримав Зозулю у розпал скандалу

Сельта завітала в гості до мадридського Атлетіко. "Кельти" будь-що прагнули перемогти, аби вирватись із дна турнірної таблиці. Не зважаючи на значну превагу у володінні м’ячем (64% на 36%) Атлетіко зміг забити лише наприкінці першого тайму: Антуан Грізманн чудово виконав штрафний удар, закрутивши шкіряного у ліву дев’ятку. На 74-й хвилині він асистував Альваро Мораті, який вийшовши віч-на-віч з голкіпером, збільшив перевагу своєї команди. Після цієї перемоги Атлетіко зміцнює своє становище на другому місці і набирає 65 очок. Сельта з 32 пунктами наразі 16-та, однак у випадку, якщо завтра вдало зіграють її конкуренти – може опуститись ще нижче.

"Виявляється, хлопчина має голову на плечах". Іспанський журналіст пояснює, чому Лунін щасливий у Леганесі

В гості до Севільї на Рамон Санчес Пісхуан завітав Бетіс. За доволі рівної гри першою забила Севілья: на 26-й хвилині з передачі Пабло Сарабії рахунок розмочив Мунір Ель-Хаддаді. На 55-ій — Джованні Ло Чельсо зрівняв шанси команд.Та за чотири хвилини Пабло Сарабія вивів Севілью вперед. А на 64-й хвилині Франко Васкес робить рахунок 3:1. Однак Бетіс не заспокоївся і на 82-й хвилині зусиллями Крістіана Тельйо скорочує відставання зі штрафного. Після цієї перемоги Севілья піднімається на 4-те місце і набирає 52 очки, Бетіс з 43-ма пунктами залишається на 9-му щаблі.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ