УКР РУС

"Агенти Влаховіча – брехуни, вони хотіли заробити": президент Фіорентини емоційно пояснив трансфер серба у Ювентус

1 лютого 2022 Читать на русском

Очільник "фіалок" Рокко Комміссо після продажу Душана Влаховіча у Ювентус зробив відверту заяву, у якій розкритикував агентів, вболівальників і самого гравця.

"Я дуже розчарований критикою, яку отримав на свою адресу. Треба зупинитись і подумати. Я гадав, що своєю поведінкою показав свої цінності і те, що ми все зробили для Фіорентини. Злість і образи, які я отримав за останні кілька днів, є неприйнятними.

"Від Баджо до Влаховіча, між ними К'єза – дякую, наш філіале": ультрас Ювентуса в'їдливо відповіли ворогам з Фіорентини

Я дуже розчарований і маю ретельно обдумувати рішення, які мені доводеться ухвалювати. Лікарі сказали мені в листопаді, що я не повинен їхати в Італію, тому що я нездоровий, але я зробив це, щоб зробити свій внесок і допомогти Душану і його агентам знайти здоровий глузд. Ми провели переговори в листопаді, і тоді він погодився продовжити контракт, а вже через кілька днів попросив подвоїти запропоновану зарплату. Востаннє, коли я бачив його, він навіть не привітався.

Ми почали переговори з англійськими клубами. Щоразу, коли надходила нова пропозиція, Влаховіч та його агенти відмовляли. Всім було зрозуміло, що Душан вже уклав з кимось угоду. Він говорив "ні" на пропозиції. Я їздив, але чув "ні". Їхній план був таким самим, як у Мбаппе з ПСЖ: піти вільним агентом, заробити гроші й розорити Фіорентину.

"Команду треба будувати, а не купувати": легенда Ювентуса оцінив трансфер Влаховіча, пригадавши провал з Роналду

Вони хотіли заробити на нас, тож продати його зараз було найкращою операцією. Його агенти – брехуни. Спочатку ми домовилися про продовження угоди, потім про те, що він дограє контракт у нас, а потім сталося те, що сталося", – цитує Комміссо Football Italia.

Нагадаємо, "фіалки" виручили за сербського форварда 75 мільйонів євро, але трансфер різко засудили вболівальники клубу. Душан Влаховіч на момент продажу був найкращим бомбардиром Серії А.

Унікальна трансферна зима 2022 – гравці Динамо і Шахтаря завойовують Європу, Барселона творить дива, революції в АПЛ