УКР РУС

Агент Бєсєдіна озвучив головну мотивацію форварда Динамо переїхати на Кіпр

2 лютого 2023 Читать на русском

Агент нападника Динамо Костянтин Нестеренко висловився щодо переходу Артема з Динамо в Омонію на правах оренди.

– Розкажіть, будь ласка, чи були ще якісь варіанти, крім Омонії?

– Я не дуже люблю говорити про ті варіанти, які не були реалізовані. Була достатня кількість варіантів, але наразі це все вже не має жодного значення. Йшов робочий процес – десь вийшло, десь не вийшло. Добре, що все сталося саме так.

"За мене не буде соромно": Бєсєдін – про перехід в Омонію, знайомого земляка і жахливу серію без голів за Динамо

– На який термін розрахована орендна угода?

– Оренда Бесєдіна в Омонію навіть не піврічна. Вона розрахована до кінця сезону, за фактом це навіть менше, ніж пів року. Це проміжний етап, можливість для Артема перезавантажитися, змінити обставини на деякий час.

– Мірча Луческу спілкувався з Бєсєдіним перед його від'їздом в Омонію? Він чекає на повернення Артема?

– Так, звісно. Оренда була узгоджена і з президентом клубу, і з тренерським штабом. По-іншому й бути не може. Це обопільний процес. Усі сподіваються, що Артем повернеться і буде знову радувати вболівальників. Не секрет, що останні пів року йому не вдалися. Тому перед ним зараз стоїть завдання повернутися в Динамо сильнішим, – цитує агента FanDay.

Нагадаємо, контракт Бєсєдіна з киянами розрахований до літа 2024 року. Цього сезону форвард провів за Динамо 20 неповних матчів у всіх турнірах, в яких віддав 1 асист. Раніше ЗМІ сватали футболіста в кіпрський АЕЛ і клуб з нижчого дивізіону чемпіонату Туреччини.

Трансферний дедлайн, зима 2023: Забарний і 2 українці закордоном, рекордна бомба від Челсі та курйоз