УКР РУС

Абідаль: У гравців Барселони дванадцять "Золотих м'ячів", і половина з них – у Мессі

3 грудня 2019 Читать на русском

Спортивний директор Барселони Ерік Абідаль прокоментував отримання нападником каталонської команди Ліонелем Мессі шостого "Золотого м'яча".

"Те, що робить Мессі, виняткове. І він робить це дотепер. Він демонструє свій талант щороку. Ми раді, що він виступає за нашу команду. Гравці Барселони виграли дванадцять "Золотих м'ячів" і половина з них належить Мессі.

В Іспанії відновили кримінальну справу проти фонду Мессі

Так, він визнав, що відчуває наближення закінчення кар'єри, але він також зазначив, що збирається пограти ще кілька років. Сподіваюсь, він продовжить жити своєю пристрастю. Мессі – справжній професіонал. Думаю, саме з цієї причини він буде продовжувати завойовувати індивідуальні нагороди", – наводить слова Абідаля видання Get French Football News.

Нагадаємо, вчора, 2 грудня, аргентинський нападник здобув черговий "Золотий м’яч". Ця перемога зробила Мессі одноосібним рекордсменом за кількістю "Золотих м'ячів" – шість проти п'яти у Кріштіану Роналду.

"Золотий м'яч-2019": європейська поразка Мессі, несподіваний вибір Бразилії, цейлонський сюрреалізм – голоси, що шокують