УКР РУС

Зозуля відчайдушно бореться за виживання в Сегунді – поразка від Леганеса погіршила перспективи

14 лютого 2021 Читать на русском

Роман Зозуля зазнав чергової поразки в другому іспанському дивізіоні. Невдалим став виїзд до Леганеса (1:3).

Сегунда, 25 тур

Леганес – Альбасете – 3:1

Голи: Пардо, 18, Ібаньєс, 23, Сабін, 81 – Хіменес, 71

Альбасете наприкінці січня відродився, видав переможну серію та покращив шанси на збереження прописки. Однак тепер знову настав спад. Поїздка в гості до Леганеса, який бореться за вихід у Прімеру, не обіцяла нічого хорошого. Так і сталося.

Господарі володіли ініціативою і гостріше атакували. Леганес вирішив долю матчу ще до середини першого тайму. Спершу Пардо забив розкішний гол зі штрафного, а потім Ібаньєс замкнув простріл з лівого краю, завершивши грамотну атаку.

Роман Зозуля зустрічався з м'ячем далеко не так часто. І для цього мусив відтягуватися в глибину. У першому таймі українець мав обмаль нагод для удару, але все ж примудрився двічі пробити (одного разу влучив у площину). Роман намагався відгукнутися на перспективний простріл, однак загруз в обіймах суперника – апеляції не допомогли.

Зозуля з Альбасете драматично програв лідеру – долю матчу вирішили курйозний гол, вилучення та промах з пенальті

Після перерви Альбасете більше володів м'ячем і продовжував шукати шляхи до воріт суперника. А Зозуля традиційно проявляв велике бажання. Щоправда, особливого успіху не мав ні Роман, ні команда. Українець не встигав на більш-менш гострі простріли.

Альбасете скоротив відставання голом Хіменеса, але інтриги не вийшло. Леганес оперативно відновив перевагу – Сабін реалізував контратаку. "Пепінерос" набрали 43 очки та піднялися на 4 місце. Альбасете з 24 балами залишився в зоні вильоту.

Зозулю замінили наприкінці зустрічі. Він так і не мав жодного стовідсоткового шансу. Навіть на другому поверсі все було сумно – лише 38% виграних повітряних дуелей. Оцінка від SofaScore – 6.8, четверта в команді.

Зозуля відзначився фірмовим голом у ворота Ов'єдо та вивів Альбасете із зони вильоту – перший гол українця за три місяці