УКР РУС

Зозуля: Схоже, збірна України знімається з кваліфікації Євро

14 квітня 2023 Читать на русском

Український нападник Роман Зозуля шокований рішенням Міністерства молоді та спорту заборонити українським спортсменам брати участь у змаганнях, де присутні росіяни чи білоруси.

Напередодні Кабінет Міністрів України підготував документ, згідно з яким українці бойкотуватимуть змагання, на яких виступають атлети з країни-агресора та їхні посіпаки. Текст постанови, згідно якого українці змушені будуть самоусуватися з таких турнірів, оприлюднив Жан Беленюк.

Збірна України ризикує вилетіти з відбору на Євро-2024 – з'явився текст документа Кабміну

"Схоже, футбольна збірна знімається з кваліфікації Євро", – написав Зозуля на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

На пост Романа відреагували й інші українські футболісти. "Непогано вирішили питання", – написав у коментарях захисник Львова Олексій Дитятьєв. "Мда. Просто в шоці", – додав Артем Федецький.

Нагадаємо, вищезгадане рішення може безпосередньо стосуватися збірної України з футболу, адже у відборі на Євро-2024 бере участь Білорусь. Однак, є шанс що до цього не дійде, оскільки команда вусатого диктатора грає в іншій групі, а шанс зустрітися з нею у наступних стадіях мізерний.

Збірну України можуть зняти з відбору Євро-2024 – юрист озвучив наслідки приголомшливої ініціативи Кабміну