УКР РУС

Зоря – Десна: екс-форвард збірної України назвав володаря бронзових медалей УПЛ

19 липня 2020 Читать на русском

Колишній нападник збірної України Олександр Призетко поділився очікування від матчу за третю сходинку чемпіонату України.

"Поєдинок між Зорею та Десною – родзинка майбутнього туру. Це буде лобова гра у боротьбі за третю сходинку, а можливо, навіть і другу при певному збігу обставин, хоча у це ніхто не вірить.

Кочергін сподівається на осічку Динамо в матчі проти Колоса

У цій парі я віддаю перевагу Зорі. Адже навіть коли Десна виграла у Чернігові у Зорі, команді Олександра Рябоконя було складно. Десні легше грати з Динамо, ніж з Зорею або Шахтарем. Коли їхній суперник грає у комбінаційний футбол, контролює м'яч, чернігівці відчувають труднощі. Десні більше підходять суперники, які грають довгими передачами.

Втім, у Зорі теж є проблеми, особливо на останньому рубежі. Зламалися три воротарі, а молодий хлопець, якому зараз довірили місце у рамці, ще не такий досвідчений для ігор з такою напругою наприкінці сезону. Можливо, Десна приготує сюрприз Зорі і зможе щось запропонувати супернику, але в цілому, на мій погляд, луганці будуть ближчими до успіху у цьому матчі, аніж гості", – сказав Призетко у коментарі виданню Zbirna.com.

Нагадаємо, у заключному турі у боротьбі за бронзові медалі зійдуться підопічні Скрипника і Рябоконя. Зоря для успіху достатньо буде навіть нічиєю, тоді як чернігівці будь-що змушені перемагати.

Зоря – Десна: анонс матчу УПЛ