УКР РУС

Зорепад у Мадриді: шістьом гравцям вказують на двері – Реал звільняє місце для нових ідолів

29 березня 2021 Читать на русском

Трансферна кампанія мадридського Реала майбутнім літом обіцяє бути дуже бурхливою.

Головними цілями досі залишаються Кіліан Мбаппе та Ерлінг Холанд. Керівництво королівського клубу не задовольниться кимось одним із цієї пари. Мадрид розуміє, що не можна гаяти часу, і спробує купити молодих зірок вже влітку, повідомляє Mundo Deportivo.

Реал узгодив контракт з Алабою – відомі умови

За інформацією іспанського видання, Реал розпочне з того, що розвантажить бюджет та продасть кілька своїх зірок. Передусім, "вершкові" хочуть попрощатися з Гаретом Бейлом, щоб не платити його 15 млн євро зарплати. Рафаель Варан поки не проявляє зацікавленості у продовженні контракту, тому його можуть продати, щоб через рік не втратити безкоштовно.

Практично вирішена доля Іско, для якого більше немає місця на Сантьяго Бернабеу. Це ж стосується і Марсело. Контракти обох чинні до 2022 року.

Лунін отримав новий варіант продовження кар'єри в Іспанії – у послугах українця зацікавлений учасник Ліги Європи

Окремим пунктом стоять імена Едена Азара та Вінісіуса Жуніора. Їхній продаж ніколи не був для Реала обов'язковим, але вони можуть стати жертвами трансферів Мбаппе та Холанда. Річ навіть не у фінансах. Просто для нових кумирів потрібно звільнити місце у складі.