УКР РУС

Зірочка Динамо забив гол і віддав асист у півфіналі турніру за збірну

10 вересня 2022 Читать на русском

Півзахисник киян Самба Діалло продовжує феєрити на міжнародному турнірі за молодіжку Сенегалу. Дивіться відео чергових подвигів динамівця на "Футбол 24".

UFOA A U20, 1/2 фіналу

Мавританія U-20 – Сенегал U-20 – 1:4

Голи: Ахмед, 64 – Діалло. П., 4, Діалло С., 18, Діуф, 74, 76

Динамо дозаявило на УПЛ легіонера, який не хотів повертатись в Україну

Вінгер Динамо Самба Діалло нині перебуває у розташуванні збірної Сенегалу U-20. І не просто перебуває, а своїми результативними діями активно допомагає команді підкорювати нові вершини. Так, у черговому матчі проти Мавританії, хавбек спричинився до розгрому суперника, забивши гол і віддавши асист.

В середині першого тайму Самба обігрався з партнером, отримав м'яч на лівому фланзі, увірвався у штрафний майданчик і під тиском захисників пробив поміж ніг голкіперу. А за 15 хвилин до завершення матчу саме довжелезний філігранний пас динамівця зі своєї половини через півполя вивів Діуфа сам на сам з воротарем і поховав надії Мавританії на успіх.

Перемога дозволила Сенегалу вийти у фінал турніру, а також пробитись до фінальної фази наступного Кубка африканських націй у категорії U-20. У головному матчі Діалло і Ко зіграють проти Гамбії, яка обіграла Малі в іншому півфіналі.

Нагадаємо, для хавбека Динамо гол Мавританії став третім на турнірі. Раніше він вже забивав переможний м'яч Гамбії (з пенальті) і встиг відзначитись у воротах Ліберії.

"Ми не ПСЖ": гравець Динамо не закріпився у топ-чемпіонаті – тренер озвучив оригінальну мотивацію відмови