УКР РУС

Лідера Манчестер Сіті заманюють в Саудівську Аравію – клуб Роналду готує привабливу пропозицію

23 квітня 13:00 Читать на русском
Автор: Ольга Любушкіна

Півзахисник Манчестер Сіті Кевін де Брюйне може опинитися влітку в Саудівській Аравії.

Аль-Наср залучив до своєї команди Кріштіану Роналду та інших іменитих гравців. Однак це не допомогло домінувати в національному чемпіонаті. Влітку саудівський клуб планує значно посилити свій склад, щоб у наступному сезоні скласти гідну конкуренцію Аль-Хілялю.

Беллінгем отримав почесну нагороду від Laureus – Мессі та Холанд залишилися без статуетки, збірну Іспанії відзначили

Як інформує Руді Галетті, Кевін де Брюйне став мішенню Аль-Насра. Клуб Роналду вже готує привабливу пропозицію для бельгійського півзахисника. Контракт 32-річного гравця з Манчестер Сіті закінчується у 2025 році. "Містяни" досі не запропонували йому пролонгацію угоди.

Зазначається, що найближчими днями представники Аль-Насра проведуть перемовини з агентами бельгійця. Не виключається, що інші саудівські клуби спробують підписати Кевіна.

Де Брюйне виступає за Манчестер Сіті з 2015 року. Загалом він відіграв за "містян" у 375 матчах у всіх турнірах, забивши 101 гол та віддавши 166 асистів. Бельгієць був ключовим гравцем Гвардіоли в минулому сезоні, коли команда здобула требл, вигравши титул АПЛ, Кубок Англії та Лігу чемпіонів.

Ман Сіті вирвав перемогу над Челсі після появи Мудрика – "сині" вилетіли з Кубка Англії, віддавши фінал в'ялому опоненту

Стежте за перебігом АПЛ разом із ліцензійним букмекером GGBET . Понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту – тут кожен знайде для себе цікавий матч!

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності, видана 23.08.2023 року комісією з регулювання азартних ігор і лотерей (рішення про видачу ліцензії № 128 від 08.08.2023 р.)

РЕКЛАМНА ІНФОРМАЦІЯ