УКР РУС

Зірковий хавбек завершив кар'єру в збірній Польщі – відіграв рівно 100 матчів, забивав Дніпру у фіналі ЛЄ, тікав з Росії

26 вересня 2023 Читать на русском

Півзахисник Гжегож Крихов'як зав'язав з виступами на міжнародному рівні.

"Зіграти 100 матчів з орлом на грудях до кінця життя буде найбільшою честю для мене як для людини і як для спортсмена. У спорті немає прекраснішого моменту, ніж виконання державного гімну перед матчем збірної на Національному стадіоні. Але настав час сказати "дякую".

Збірна Польщі офіційно оголосила нового тренера

Сьогодні я завершую виступи у збірній Польщі. Дякую вболівальникам, які були з нами в хороші і погані часи. Я викладався по максимуму в кожному матчі, щоб ви пишалися нами. Я хотів би подякувати своїй дружині, сім’ї, тренерам, персоналу і всім, кого я зустрів на своєму шляху збірника. Тримаю кулаки за кожен наступний матч і до зустрічі на трибунах!" – написав 33 -річний Крихов'як у соцмережах.

На клубному рівні іменитий хавбек виступає за саудівську Абху. Раніше грав за російські Краснодар і Локомотив, однак після повномасштабного вторгнення відразу покинув країну-терориста. Крихов'як виграв ЛЄ 2014/15 зі Севільєю і навіть забивав Дніпру у фінальному матчі.

Кубок Короля: Йовічевіч вилетів, Аль-Хіляль здобув перемогу, Аль-Наср без Роналду розтрощив суперника