УКР РУС

Зірки Челсі ледь не побились за право пробити пенальті – відео скандалуbomb

16 квітня 09:00 Читать на русском
Автор: Микита Ковальчук

У поєдинку 33-го туру між Челсі та Евертоном стався курйозний епізод – лондонці довго не могли вирішити, хто пробиватиме 11-метровий.

Перед п'ятим голом у ворота Евертона стався неординарний епізод. Мадуеке, який заробив пенальті, взяв м'яч до рук та був рішуче налаштований пробити пенальті, хоча штатним пенальтистом Челсі є Коул Палмер.

Покер Палмера у відеоогляді матчу Челсі – Евертон – 6:0

Мадуеке сперечався з Ніколя Джексоном, який теж хотів пробити 11-метровий, та з Мало Гюсто, з рук якого вирвав м'яч. Ситуацію нібито заспокоїв Тьягу Сілва, який на правах ветерана поговорив з Мадуеке та Джексоном. Палмер вже підійшов взяти м'яч, коли Джексон знову підскочив та намагався вибороти право пробити пенальті.

В підсумку, капітан Челсі Конор Галлахер розштовхав усіх від Палмера, який реалізував 11-метровий та оформив покер.

Челсі розніс Евертон покером Палмера – Мудрик лінувався, але отримав оплески, Миколенко страждав через тренера

Стежте за перебігом АПЛ разом із ліцензійним букмекером GGBET . Понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту – тут кожен знайде для себе цікавий матч!

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності, видана 23.08.2023 року комісією з регулювання азартних ігор і лотерей (рішення про видачу ліцензії № 128 від 08.08.2023 р.)

РЕКЛАМНА ІНФОРМАЦІЯ