УКР РУС

Зірка збірної України зацікавив Ліверпуль – скаути ретельно стежать за ним, – Вацкоlight

27 березня 20:08 Читать на русском
Автор: Микита Ковальчук

Коментатор та блогер Віктор Вацко поділився інсайдом щодо інтересу Ліверпуля до хавбека Шахтаря та збірної України Георгія Судакова.

"Якщо говорити про українські клуби, то найбільше виходу збірної України на Євро-2024 радіє Шахтар. Він вже почав потирати руки в очікуванні цього чемпіонату Європи, тому що план з підвищення цінника на Судакова працює.

"Розуміємо головну проблему і будемо виправляти її вже на Євро": Судаков розкрив, що він змінив у своїй грі по перерві

З того що я знаю, зараз реально Англія ввімкнулась з точки зору інтересу. А там де Англія – там бабоси, це не Серія А, не Італія. Про Арсенал пишуть, читаю в інтернеті, – цього не знаю, не буду говорити.

А от Ліверпуль веде Судакова дуже серйозно, дуже ретельно. Скаути їздять, дивляться його вживу, можу підтвердити на сто відсотків. Саме через такі ігри Жора буде приковувати до себе ще більше уваги. Точніше через ігри тепер уже на чемпіонаті Європи", – поділився Вацко у програмі Вацко On Air.

Стежте за перебігом АПЛ разом із ліцензійним букмекером GGBET. Понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту – тут кожен знайде для себе цікавий матч!

Зауважимо, що Судаков класно проявив себе у вирішальному поєдинку за путівку на Євро-2024, відзначившись двома асистами в грі проти Ісландії (2:1). У складі Шахтаря Георгій провів 24 матчі, в яких відзначився 5 голами та 2 результативними передачами.

Ребров знову здивував, Анчелотті для лідера збірної України – Мудрик у космосі, та найкращий в унікальній команді не він