УКР РУС

Зірка Барселони міг стати партнером Кочергіна – чемпіон Польщі забракував джокера Хаві

1 травня 18:41 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Півзахисник Барселони Фермін Лопес рік тому міг опинитися в польському Ракуві.

Рік тому Фермін, граючи в оренді за Лінарес Депортіво, був близький до переходу в польський Ракув, інформує портал Meczyki. У той момент він так і не дебютував ані за першу команду Барселони, ані навіть за другу. Він ніколи особливо не виділявся серед своїх однолітків – у молодіжній команді "блаугранас" Лопес не був основним гравцем.

Зірка Барселони розлютився на Лєвандовскі – відомо, що не поділили гравці "кулес"

Тому агент Ферміна шукав для свого клієнта різні варіанти за кордоном. Так представник гравця почав переговори з майбутнім на той момент чемпіоном Польщі. Повідомляється, що агенція CAA Stellar навіть погодила з Барселоною вартість трансферу – Ракув мав заплатити за півзахисника трохи менше, ніж 600 тисяч євро.

Однак саме в той момент у Ракува змінився тренер: на місце Марека Папшуна прийшов Давід Шварга. У підсумку польський клуб відмовився від іспанця. Аналітики Ракува забракували цей трансфер, вважаючи, що Фермін Лопес погано реалізує гольові моменти. Той сезон Фермін завершив у Лінарес Депортіво з показником 12+4 за системою гол+пас.

Кар'єра Лопеса в Барселоні змінилася тоді, коли він забив у ворота Реала в товариському матчі під час літнього турне. У сезоні 2023/24 Фермін уже встиг забити 8 м'ячів за "блаугранас" у всіх турнірах.

Барселона обійшла Жирону, дотиснувши Валенсію у матчі з ляпами голкіперів – Лєвандовскі хет-триком наблизився до Довбика