УКР РУС

Зінченко залишається важливим гравцем Арсенала – українець в топі за довірою від Артети

27 квітня 15:15 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Захисник Арсенала Олександр Зінченко не втратив довіру головного тренера.

У нинішньому сезоні фани почали регулярно критикувати українця. Могло навіть здатися, що Зінченко вже програє конкуренцію Томіясу та Квіору, але цифри демонструють зовсім інше.

Артета висміяв прогноз суперкомп'ютера на чемпіонство Арсенала: "Можливо, йому потрібно оновити програмне забезпечення"

Олександр входить у топ-10 гравців Арсенала за відсотком ігрового часу в матчах АПЛ. Зінченко розташувався внизу цього списку, але слід розуміти, ніхто з тих, хто вище, не отримував серйозних травм. Окремо слід відзначити Вільяма Саліба, який не пропустив ні хвилини.

До слова, вже 28 квітня Арсенал зіграє на полі Тоттенхема. Прогноз на матч від ліцензійного букмекера GGBET: успіх "канонірів" оцінюють коефіцієнтом 1,75, а "шпор" – 4,61. Нічия – 4,1. Матч очікується результативним. На стандартний тотал більше (2,5) букмекер GGBET пропонує поставити за 1,52, а на відповідний тотал менше – за 2,63.

У нинішньому сезоні АПЛ Зінченко вже встиг зіграти 26 матчів, у яких забив 1 гол та віддав дві гольові передачі. Українець уже повторив показники результативності, які мав торік. Минулого сезону він зіграв 27 матчів у чемпіонаті.

Тоттенхем – головна інтрига на фініші сезону АПЛ. Сон і "шпори" вирішать долю титулу, вигризаючи ЛЧ

До слова, після 34-х турів Арсенал посідає перше місце в турнірній таблиці АПЛ, на одне очко випереджаючи Манчестер Сіті. Щоправда, команда Пепа Гвардіоли має один матч у запасі.