УКР РУС

Зінченко визнав, що Манчестер Юнайтед заслужено переміг Манчестер Сіті

9 березня 2020 Читать на русском

Захисник Манчестер Сіті Олександр Зінченко прокоментував поразку команди в дербі від Манчестер Юнайтед (0:2) в 29-му турі АПЛ.

"Всі скаржилися на цей штрафний удар (суперечливий стандарт, з якого МЮ відкрив рахунок, – прим.), але таке може статися з усіма. Рефері є босом на полі, якщо він вирішив, що це штрафний удар, то ми повинні прийняти це рішення.

Манчестер Юнайтед – Манчестер Сіті: невиразний Зінченко, жахливий Едерсон, тріумф "дияволів" з новим серцем і класом АВБ

Це була важка зустріч. З МЮ нелегко грати, тому що вони добре виступають. Суперник добре оборонявся і пресингував. Ми повинні грати більш агресивно попереду і реалізовувати свої моменти. Ми не багато створювали, але в футболі це може трапитися з усіма. Ми повинні удосконалюватися в майбутньому. Футбол – це не тільки володіння м'ячем, а й голи. Ви повинні забивати, створювати моменти і грати з великим тиском попереду.

Ми знали, що вони будуть грати з п'ятьма захисниками, ми були готові до всього. Вони просто чекали своїх шансів, грали на контратаках. Вітаю Юнайтед, це була не найкраща наша гра. Ми обговоримо це матч, проаналізуємо. Є ще багато матчів, ми не повинні здаватися", – цитує Зінченка Manchester Evening News.

Ліверпуль за 2 кроки від титулу, провал Реала, дивне Дербі Італії та "Едерсоне, де ти гуляв" – огляд вікенду