УКР РУС

Зінченко відповів на критику від володаря "Золотого м'яча", який назвав українця "млявим"

10 жовтня 2023 Читать на русском

Захисник Арсенала Олександр Зінченко відреагував на критику з боку екс-форварда збірної Англії та володаря "Золотого м'яча-2001".

"У мене немає твіттера і я його взагалі не читаю. У мене просто Instagram, але я не читаю коментарі. Я дуже поважаю колишніх гравців, вони були у цій ролі. Але, чесно кажучи, якщо я буду реагувати на кожну окрему думку, у мене не буде часу на сім’ю.

Володар "Золотого м'яча" розніс Зінченка за поразку Арсенала в Лізі чемпіонів: "Став якимось млявим"

У команди свій графік і ми багато подорожуємо, тому я взагалі намагаюся не звертати на це увагу. У мене є головний тренер, тренерський штаб, сім’я та партнери по команді; я багато слухаю їх, і ми можемо вести розмови звідти.

Коли я погано граю або роблю помилки, я вже знаю це на полі. Коли це щось тактичне, то у нас чудовий персонал. Вони можуть прийти будь-коли з ноутбуком і вказати мені на помилки. Я сказав Ріо Фердинанду днями, що це багато значить, коли ці великі імена, легенди говорять про вас. Значить, я на правильному шляху, навіть якщо про вас погано говорять. Я так легко ставлюся до цього, чесно", – поділився Зінченко в коментарі Daily Post.

Нагадаємо, що раніше Майкл Оуен розкритикував виступи українця у матчах за Арсенал, зокрема, в матчі Ліги чемпіонів проти Ланса.

Зінченко круто відповів на критику авторитетного ЗМІ – травмований знищує Холанда, а Забарного і Пепа ще так не соромили