УКР РУС

Зінченко отримав тривожний натяк від Гвардіоли – тренер Манчестер Сіті розхвалив головного конкурента українця

21 жовтня 2019 Читать на русском

Керманич Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола оцінив фізичний стан своїх підопічних напередодні матчу Ліги чемпіонів проти Аталанти.

"Я дуже впевнений і повністю довіряю своїй команді. Ми припустилися низки помилок, які ми не повинні робити на цьому рівні, але водночас ми дуже добре захищаємося і все працює, якщо забиваємо в потрібний момент.

Гвардіола отримав пропозицію очолити каталонських сепаратистів, – ЗМІ

Спостерігати за грою Аталанти – насолода. Вони сміливі, тішать своїх фанатів тим футболом, який показують. Бувають моменти, коли вони ризикують, і я впевнений, що вони так зіграють у вівторок.

Агуеро просто невпинний і міг грати у суботу, але Жезус був у ритмі – саме тому вийшов він. Проблема полягає в тому, що я граю лише з одним нападником.

Фізичний стан Менді не є великою проблемою, оскільки саме це його найбільша перевага. Коли він тренуватиметься і гратиме упродовж кількох місяців, то ми точно побачимо найкращого Менді", – цитує Гвардіолу офіційний сайт Манчестер Сіті.

Нагадаємо, що саме Менді є головним конкурентом Олександра Зінченка на лівому фланзі захисту Манчестер Сіті. Француз отримав місце у стартовому складі "містян" на останній матч АПЛ проти Крістал Пелас, натомість гравець збірної України не потрапив навіть до заявки.

Маліновський у римській феєрії, МЮ зупинив Ліверпуль, Зідан за крок від провалу – топ-моменти євровікенду