УКР РУС

Зінченко відновився після травми – українець може зіграти у манкуніанському дербі

6 грудня 2019 Читать на русском

Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола прокоментував ситуацію з кадровим потенціалом своєї команди перед матчем з Манчестер Юнайтед.

"Зінченко може зіграти проти Манчестер Юнайтед. Олександр тренувався останні кілька днів з усією командою. Він готовий, але про його фізичний стан я нічого сказати не можу. Не знаю, скільки хвилин він зможе провести на полі", – цитує Гвардіолу прес-служба Манчестер Сіті.

Зінченко назвав гравця Манчестер Сіті, якого б взяв у збірну України

Нагадаємо, в середині жовтня Зінченко отримав травму коліна, а згодом був прооперований в одній з клінік у Барселоні. Востаннє він виходив на поле у матчі збірної України проти Португалії (2:1). В поточному сезоні за Манчестер Сіті 22-річний футболіст зіграв 9 матчів у всіх турнірах, не відзначившись результативними діями.

Нагадаємо, вже завтра, 7 грудня, "містяни" прийматимуть на своєму полі Манчестер Юнайтед. Гра розпочнеться о 19:30. Не зможе допомогти своєму клубу Серхіо Агуеро, який досі не відновився – аргентинець у матчі проти Челсі зазнав травми під кінець поєдинку і був змушений покинути поле.

Зінченко у дербі Манчестера, свято для Мессі, Баварія проти несподіваного лідера – топ-матчі євровікенду