УКР РУС

Зінченко може отримати нового партнера у півзахист – Арсеналу бракує грошів, але Артета готовий відмовитись від форвардаbomb

18 жовтня 2023 Читать на русском

Арсенал змінює напрям зимової трансферної політики, націлившись на вінгера Вулверхемптона.

Арсенал прагне активізувати свої зусилля на підписанні Педру Нету – правого вінгера Вулверхемптона. Про це повідомляє FootballTransfers.

Ман Сіті, Арсенал і Челсі готові поборотися за Судакова – Зінченко та Мудрик у ролі "агентів"

Мікель Артета був проінформований керівництвом, що у разі відсутності продаж чи оренд Арсенал матиме обмежений бюджет на зимове трансферне вікно. Раніше повідомлялося, що пріоритетною ціллю лондонців був форвард Брентфорда Айвен Тоуні.

Втім, якщо в січні доведеться обирати між ним і Нету, тренер "канонірів" зробить ставку на португальця. Мікель Артета є давнім шанувальником його таланту, а крім того необхідно зменшити навантаження на Букайо Сака. До своєї травми у матчі з Лансом той виходив у основі у 87 матчах АПЛ поспіль.

Арсенал оцінює Нету в 40 млн фунтів стерлінгів. На даному етапі відомо, Вулверхемптон бажає отримати за свого лідера 70 мільйонів. Айвен Тоуні, згідно з інформацією інсайдерів, обійдеться "гармашам" значно дорожче.

Азар закрив провальну десятку з Шевченком – Барселона, Реал і гранди АПЛ, які здійснили найгірші трансфери за всі гроші