УКР РУС

Зінченко фантастично зріс у ціні та став другим найдорожчим українцем, ринкова вартість Ярмоленка зменшилася

13 серпня 2018 Читать на русском

Авторитетний портал Transfermarkt встановив нові ціни на деяких українських гравців.

Transfermarkt сьогодні оновив ринкові вартості 110 гравців. Серед них – українські легіонери АПЛ: вінгер Вест Хема Андрій Ярмоленко та півзахисник Манчестер Сіті Олександр Зінченко.

Вартість Зінченка зросла просто фантастично – до 15 мільйонів євро. Ще 28 травня наприкінці сезону портал встановив ціну за Олександра в розмірі 7 мільйонів євро, а через два з половиною місяці підняв її більш ніж вдвічі – на 114%.

Таким чином, 21-річний хавбек Манчестер Сіті став другим найдорожчим українським футболістом, випередивши навіть Марлоса (11 млн). Замикають топ-5 гравців збірної України Євген Коноплянка та Тарас Степаненко – по 10 мільйонів.

Ісмаїлі увійшов у трійку найдорожчих гравців УПЛ на цей момент

Найбільш коштовним українцем залишається Андрій Ярмоленко – 20 мільйонів євро. Щоправда, згідно з останнім оновленням, вартість вінгера після переходу з дортмундської Борусії у Вест Хем зменшилася на 3 мільйони.

Ярмоленко займає 4 місце в списку найдорожчих гравців Вест Хема. Більше за нього коштують тільки Феліпе Андерсон, Марко Арнаутовіч і Ісса Діоп. Зінченко ж лише 17-й за ціною у Манчестер Сіті.

Також варто відзначити, що солідно додали у вартості екс-зірки Шахтаря Фред і Вілліан. Трансфер до Манчестер Юнайтед збільшив ціну Фреда на 18 млн – до 50 мільйонів євро. Це виглядає логічно, а от відчутне зростання вартості 30-річного Вілліана – трішки дивне. Він тепер теж коштує 50 мільйонів, хоча досі було 38 млн. Напевно, зіграв свою справу інтерес до бразильця від Барселони.

Ярмоленко, Фред та ще 5 гравців АПЛ, які виступали в українському чемпіонаті. Що на них чекає в новому сезоні