УКР РУС

Зінченко – про війну в Україні: "Плачу вже тиждень"

5 березня 2022 Читать на русском

Український легіонер Манчестер Сіті Олександр Зінченко розповів, що відчуває через напад Росії на Україну.

"Скажу чесно: якби не моя донька, моя сім'я, я був би в Україні. Я просто народився таким. Я знаю людей з моєї країни, їхній менталітет, і всі вони думають так само. Я так пишаюся тим, що я українець і завжди ним буду.

Наставник Бенфіки: Яремчук – приклад професіоналізму для нас

Коли дивишся на людей, як вони борються за своє життя... Я знаю людей, менталітет моїх людей із моєї країни. Вони краще помруть, але не здадуться.

Я просто плачу. Вже тиждень. Навіть коли їду з тренування, не важливо куди, просто плачу. Все у моїй голові змішалось. Уявіть собі місце, де ви народилися, росли. А там просто порожня земля.

Я дуже вдячний усім людям за підтримку, яку я отримую у Британії. Я не чекав, що це буде так. Тому я хотів би сказати всім їм велике спасибі. Я вдячний за це", – цитує Зінченка CityXtra.

Нагадаємо, Олександр разом з іншими українськими легіонерами АПЛ намагається розповідати світу про звірства Росії в Україні: окрім волонтерської роботи по збору допомоги для України, він символічно виводив свою команду на поле у статусі капітана, жовто-сині прапори в руках гравців Манчестер Сіті відкривали поєдинок АПЛ, тощо.

Росія напала на Україну: затримання Шуфрича, Шахтар може втратити тренера, окупантів викрили у брехні (LIVE)