УКР РУС

Зідан відреагував на скандальну заяву Піке про Реал

20 червня 2020 Читать на русском

Головний тренер Реала Зінедін Зідан закликає свою команду зосередитися на власній грі та не зважати на навколофутбольні речі.

Після нічиєї з Севільєю (0:0) захисник Барселони Жерар Піке поскаржився на те, що Реал навряд чи втратить очки, з огляду на те, що відбувалося в останніх двох турах. Хоча Піке не говорив прямо, іспанські ЗМІ акцентували увагу на тому, що футболіст натякнув на допомогу суддів мадридській команді.

Зідан розгромив гравців Реала після перемоги, таким француза не бачили давно – причина люті та головний винуватець

"Нічого не змінилося, завтра у нас третя гра. Ми говорили про одинадцять фіналів, а завтра ще один. Ми збираємося підготуватися, думаючи про те, щоб зробити все в повній мірі, віддати все. Не думаючи ні про що інше.

Як ставлюся до слів Піке? Як і завжди, хто б що не говорив, мене цікавить тільки завтрашня гра. У мене є своя думка, але я не буду її висловлювати. Кожен може висловлювати свої емоції. Мене турбує тільки гра. Ні, я не думаю, що Реалу допомагають судді", – цитує Зідана AS.

Мессі лупить "Халка", Піке ведеться на провокації друга Роналду, а Сетьєн зраджує Кройфу – іспанська преса знищила Барсу