УКР РУС

Зідан відреагував на скандальний жарт Бейла з прапором "Уельс, гольф, Мадрид"

22 листопада 2019 Читать на русском

Головний тренер мадридського Реала Зінедін Зідан підтримав Гарета Бейла, на якого розлютилися вболівальники команди та іспанська преса.

"Коли Бейл повернувся зі збірної, я говорив з ним так само, як і з іншими гравцями. Ми обговорювали футбольні питання, а не те, що відбувається за межами поля. Він почувається добре і тренується разом з усіма. Я вважаю, що навколо дій Бейла було занадто багато галасу. Зараз потрібно сфокусуватися на футболі. Мене цікавлять тільки спортивні аспекти того, що відбувається. Те, що говорять поза клубом, мене не хвилює.

Бейл та збірна Уельсу потролили Реал після виходу на Євро-2020

З огляду на все, що зробив Бейл за час в Реалі, вболівальники повинні бути з ним. Думаю, він все ще може знову стати ключовим гравцем. Я розраховую на нього", – цитує Зідана Marca.

Нагадаємо, вихід на Євро-2020 Бейл святкував з прапором "Уельс, гольф, Мадрид. У такому порядку". В керівництві клубу негативно відреагували на дії гравця. Агент валлійця пояснив, що скандальний прапор був адресований не вболівальникам і керівництву королівського клубу, а журналістам.

Іспанська м'яcорубка: хто виграє найбільш конкурентну лігу за останні 20 років, або Барса та Реал у серйозному лайні