УКР РУС

Зідан став жертвою чергового пограбування

21 грудня 2019 Читать на русском

Будинок наставника "вершкових" Зінедіна Зідана відвідали грабіжники.

Головний тренер мадридського Реала Зінедін Зідан знову став жертвою пограбування, повідомляє іспанське видання As. У будинку, який знаходиться у містечку Лубрин (провінція Альмерія), на момент злочину нікого не було.

Семеду став жертвою пограбування перед Ель Класіко

До поліції була подана заява про пограбування, однак жодних подробиць не повідомляється. Невідома навіть сума поцупленого майна.

Триповерховий маєток Зідана з єдиним у місті басейном було придбано у 2010 році і саме тут, за 72 км від адміністративного центру провінції, француз зі своєю дружиною знайшли ідеальне місце, аби уникнути медіа-шуму.

Нагадаємо, це не перший подібний злочин за останній час в Іспанії. Раніше від дій грабіжників постраждали Каземіро, Лукас Васкес, Іско, Альваро Мората та Томас Партей. Зазвичай домівки гравців грабують під час матчів або в час їхнього заїзду на тренувальні бази перед важливими поєдинками. До слова, у жовтні минулого року іспанська Цивільна гвардія ліквідувала злочинну мережу, яка спеціалізувалася на нападах на оселі футболістів, проте серія злочинів продовжилась.

Барселона та Реал розписали нічию: найнудніше Ель Класіко за 17 років, тактична перемога Зідана та суддівські помилки