УКР РУС

Зідан категорично проти повернення Бейла в Реал, – ЗМІ

6 березня 2021 Читать на русском

Півзахисник Гарет Бейл досі не знає, де розпочне наступний сезон. Раніше Жозе Моурінью заявляв, що не горить бажанням викуповувати валлійця, а тепер у ньому розчарувався і наставник Реала.

Головний тренер мадридського Реала Зінедін Зідан не зацікавлений у поверненні Гарета Бейла, повідомляє видання Defensa Central.

Бейл не пробачить Реалу жодного євро – опальний вінгер хоче зберегти велетенську зарплату до кінця контракту

Півзахисник "вершкових", який на правах оренди захищає кольори Тоттенхема, лише зараз відчув впевненість у лондонському клубі – 31-річний гравець забив 5 голів в останніх 5-ти матчах. Однак, незалежно від того, як валієць закінчить сезон у команді Моурінью, французький фахівець категорично проти повернення Гарета, вважаючи, що його присутність може негативно вплинути на атмосферу у роздягальні команди.

Нагадаємо, у поточному сезоні Бейл провів в АПЛ 10 поєдинків, в яких забив 3 голи і віддав 2 результативні передачі. Для порівняння, за весь минулий сезон Гарет зіграв за Реал всього у 16 матчах Ла Ліги, а кінцівку першості практично повністю провів на лаві запасних або поза заявкою. Його контракт з "вершковими" розрахований до 30 червня 2022 року.

Маліновський проти лідера Серії А, іспит Атлетіко в дербі, Манчестер манить нулями, а Klassiker інтригує: прев'ю вікенду