УКР РУС

"Жовтої Марлону не було ні в першому, ні в другому випадку": Срна знову має претензії до суддівства у матчах Шахтаря

30 серпня 2021 Читать на русском

Директор з футболу Шахтаря Даріо Срна низько оцінив роботу Катерини Монзуль на матчі 6 туру УПЛ проти Миная (1:1).

"На жаль, нам не вдалось порадувати вболівальників у День шахтаря і День міста Донецька – завжди в ці дні матчі даються нам непросто. Ми грали після складного поєдинку з Монако і втратили важливі очки, але якщо ці два очки – ціна, яку ми мали заплатити за потрапляння до Ліги чемпіонів, то я згоден, ми мусимо це прийняти.

Минай – Шахтар – 1:1 – відео голів і огляд матчу з трьома червоними картками від Монзуль

Що стосується гри, то на її перебіг сильно вплинуло вилучення Марлона на самому початку. Вважаю, що ані в першому, ані в другому випадку жовтих карток не було. На мій погляд, арбітр припустилася помилки. І ця помилка вплинула на суддівство в подальшому. В епізоді в штрафному з Вітао, вважаю, пенальті в наші ворота швидше був, ніж не було.

А загалом, за всієї поваги до суперника, ми мали показувати характер і обігрувати Минай навіть удесятьох. Ми мусимо бути великими і в перемогах, і в невдачах. Уболівальники чекають від нас перемог і гарний футбол, чекають справжній Шахтар, який вони люблять. І ми повинні разом багато працювати, аби вболівальники побачили справжній Шахтар. Після збірних, від 11 вересня до 2 жовтня ми проведемо 7 ігор за 21 день. Гадаю, у цих матчах ми побачимо справжній Шахтар", – цитує Срну офіційний сайт клубу.

Шахтар у меншості розписав сенсаційну нічию з Минаєм – Динамо відірвалося на три очки