УКР РУС

Жирона оформлює рекордний трансфер в АПЛ – команда українців збирає гроші на вигнанця Гвардіоли

29 серпня 2023 Читать на русском

Захисник Жирони Сантьяго Буено може продовжити свою кар'єру в АПЛ.

В пошуках підсилення лінії оборони Вулверхемптон звернув увагу на 24-річного уругвайця. Як інформує Ніл Сола, Жирона веде перемовини з "вовками" щодо трансферу Сантьяго Буено.

Ман Сіті підняв ставку до 60 млн євро за зірку Вулверхемптона – гравець влаштував бунт задля трансферу

В контракті захисника прописана клаусула у розмірі 25 мільйонів євро. Саме таку суму має сплатити Вулверхемптон. Трансфер Буено буде рекордним в історії Жирони. Наразі найдорожчим продажем клубу є перехід за 12 мільйонів євро Педро Порро в Манчестер Сіті.

Сантьяго Буено приєднався до Жирони у 2019 році. Загалом за каталонський клуб він зіграв у 120 матчах, забивши чотири голи та оформивши п'ять асистів.

Жирона планує витратити частину коштів від переходу Буено на захисника Барселони Еріка Гарсію, який не зміг переконати Пепа Гвардіолу залишити його в Манчестер Сіті. Втім, цей файл буде складним для "біло-червоних", оскільки наставник "блаугранас" Хаві хоче, щоб він продовжив захищати кольори каталонців. До того ж Барселона хоче заробити на трансфері Гарсії, а відпускаючи в оренду доведеться платити ще й частину зарплатні.

10 найдорожчих захисників світу: провали МЮ та Челсі, джекпот Ліверпуля, новий рекорд Гвардіоли