УКР РУС

Жерсон Родрігес зацікавив ще один топ-клуб – за форвардом Динамо вишиковується черга з грандів

20 червня 2020 Читать на русском

Форвард збірної Люксембургу Жерсон Родрігес може залишитись у турецькій Суперлізі.

Люксембурзький нападник турецького Анкарагюджу Жерсон Родрігес, права на якого належать Динамо, зацікавив ще один гранд, повідомляє видання Fotomac.

Жерсон Родрігес голом не зміг допомогти Анкарагюджю уникнути поразки проти лідера чемпіонату

Скандальний 25-річний форвард потрапив до сфери інтересів Галатасарая. Стамбульський клуб, який найближчим часом має намір ввести режим максимально можливої ​​економії фінансів, все одно мусить підсилюватись і розглядає недорогі варіанти.

Зазначається, що Жерсон Родрігес підходить під концепцію покупки футболістів з невисокою вартістю, якої збирається дотримуватися Галатасарай. Очікується, що боси турецького гранда найближчим часом вийдуть на контакт з Динамо, аби обговорити перехід норовливого футболіста.

До слова, нещодавно у ЗМІ з'явилась інформація про предментий інтерес до форварда Динамо з боку французького Монако.

Нагадаємо, Жерсон Родрігес перейшов у Динамо в серпні 2019 року з японського Джубіло Івата за 2 млн євро. Нині 24-річний футболіст виступає на правах оренди у турецькій Суперлізі. У поточному сезоні у складі своєї команди провів 8 поєдинків, в яких забив три голи і віддав дві результативні передачі. Портал Transfermarkt оцінює гравця в 1,4 млн євро.

"На цих чудових надіях Динамо можна хитро заробити": Циганков і ще 3 українці, яких рекомендують у топ-клуб АПЛ