УКР РУС

Динамо отримало суперника в 3 раунді та плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів

31 серпня 2020 Читать на русском

Сьогодні, 31 серпня, відбулося жеребкування 3 відбіркового раунду Ліги чемпіонів 2020/21. Динамо Київ отримало суперника і дізналося остаточний розклад на плей-офф кваліфікації.

Динамо в ЛЧ могло зіграти з кимось із тріо: АЗ, ПАОК чи Рапід Відень. У підсумку кияни 15 або 16 вересня зіграють у 3 кваліфай-раунді проти срібного призера чемпіонату Нідерландів – АЗ. Гра пройде в Києві.

Онлайн-трансляція жеребкування 3 раунду кваліфікації ЛЧ – Динамо, Ребров і Мілевський дізналися суперника

Визначився і суперник киян на стадії плей-офф. Віце-чемпіони України не могли потрапити на Краснодар (УЄФА розводить наші команди з російськими), тому в разі перемоги над нідерландцями за одну з двох путівок Шляху представників ліг у груповий раунд позмагається з переможцем пари Гент – Рапід, відтак цілком імовірне повернення в Київ екс-динамівців Яремчука та Безуса, а також іншого гравця збірної України Пластуна.

Нагадаємо протистояння 3 кваліфікаційного етапу Ліги чемпіонів 2020/21 складаються з одного матчу. А ось у плей-офф команди вже гратимуть і вдома, і на виїзді.

Розім'ялися на українцях, знищили грандів, втратили історичний шанс. Пандемія вбила мрію найсимпатичнішої команди Європи