УКР РУС

Жажа пригадав найбільші преміальні в Металісті – щедрість Ярославського не знала меж

30 квітня 2021 Читать на русском

Екс-легіонер харківського Металіста Жажа Коелью зізнався, яку найбільшу суму одноразово отримував від президента клубу Олександра Ярославського як бонус за свою гру.

"Якщо мені не зраджує пам'ять, за прохід Металіста у груповий раунд Ярославський пообіцяв по 75 тисяч доларів кожному футболістові.

Жажа назвав найсильнішого українського футболіста і виділив найскладнішого опонента в УПЛ

Після гри з Бешикташем президент зайшов у роздягальню і сказав, щоб я піднявся до нього в офіс. Я прийшов, він подякував мені за гру, за історичне досягнення, і дав сто тисяч доларів. Згодом, коли пройшли групу, нам додали ще по 75 тисяч доларів", – сказав Жажа в інтерв'ю журналу "Футбол".

Нагадаємо, Металіст купив Жажу у Хетафе за 500 тисяч євро у 2008 році, а продав за 4,2 млн у Трабзонспор в 2010-му. У 2013-му харків'яни повернули Коельо з Аль Ахлі за 2,5 млн, а у 2015-му спровадили в китайський Ліфань за 2 млн. Загалом Жажа зіграв за Металіст 99 матчів у всіх турнірах і забив 43 м'ячі.

"Не дивно, що Холанд хотів футболку Зінченка": українець з асистом взяв Париж, вразив фанів і веде Ман Сіті до фіналу ЛЧ