УКР РУС

Шевченко оголосив список гравців збірної України на матчі відбору Євро-2020 проти Литви та Португалії

20 вересня 2019 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко визначився зі складом на вирішальні матчі відбору до Євро-2020 проти Литви та Португалії.

Андрій Шевченко оголосив заявку збірної України на матчі відбору до Євро-2020 проти Литви та Португалії, повідомляє офіційний сайт УАФ.

Сербія – Україна: команда Шевченка залишиться без підтримки на вирішальний матч відбору до Євро-2020

Воротарі: Андрій Пятов (Шахтар), Денис Бойко (Динамо), Андрій Лунін (Вальядолід).

Захисники: Сергій Кривцов, Микола Матвієнко, Сергій Болбат (Шахтар), Микита Бурда, Віталій Миколенко, Олександр Караваєв (Динамо), Ігор Пластун (Гент), Едуард Соболь (Брюгге).

Півзахисники: Андрій Ярмоленко (Вест Хем), Євген Коноплянка, Тарас Степаненко, Марлос (Шахтар), Віктор Циганков, Віталій Буяльський (Динамо), Руслан Маліновський (Аталанта), Олександр Зінченко (Манчестер Сіті).

Нападники: Роман Яремчук (Гент), Жуніор Мораєс (Шахтар).

Резервний список: Сергій Сидорчук, Володимир Шепелєв, Артем Бєсєдін (Динамо), Віктор Коваленко (Шахтар), Роман Безус (Гент), Євген Шахов (Лечче).

Україна зберегла своє місце в оновленому рейтингу ФІФА

Головний тренер не виключає, що хтось із гравців може бути довикликаний або переведений із резервного списку до основного. Національна команда розпочне збір 7 жовтня у Харкові.

Відзначимо, що матчі проти Литви та Португалії заплановані на 11 та 14 жовтня відповідно. "Жовто-сині" посідають перше місце у групі B, маючи в активі 13 очок, португальці на 2 сходинці з 8 пунктами.