УКР РУС

Збірна України розпочала збір перед матчем з Шотландією – Петраков взявся налаштовувати гравців

2 травня 2022 Читать на русском

"Синьо-жовті" приступили до роботи у Словенії.

У понеділок, 2 травня, збірна України розпочала підготовку до матчу плей-офф кваліфікації ЧС-2022 проти Шотландії, повідомляє офіційний сайт УАФ.

Бондар: Обов’язково побачите збірну України на ЧС-2022

Наразі у таборі "синьо-жовтих" перебуває 11 гравців, серед яких Михайло Мудрик, який проходить обстеження після травми, якої він зазнав у благодійному матчі з Хайдуком. Семеро гравців Шахтаря прибули напередодні пізно ввечері, відтак перша половина понеділка була використана для відпочинку після важкої дороги.

Із 10-ти здорових гравців, присутніх на зборі, троє – голкіпери. Після розминки та пробіжки тренер воротарів В'ячеслав Кернозенко акцентовано працював зі своїми підопічними – Андрієм Пятовим, Анатолієм Трубіним та Дмитром Різником – над специфічними елементами воротарської майстерності.

Семеро польових гравців – Тарас Степаненко, Микола Матвієнко, Юхим Конопля, Валерій Бондар, Сергій Булеца, Олександр Піхальонок та Олексій Гуцуляк – розбилися на чотири дуети і зіграли між собою у тенісбол. Така рухова активність мала допомогти гравцям у відновленні.

Головний тренер Олександр Петраков у своїй першій настанові на словенському зборі наголосив: "Уже з першого дня занять тримайте в голові цю думку – ми хочемо поїхати в Катар!". За кілька днів до збірної приєднаються гравці Динамо – кияни мають зіграти товариську зустріч із Базелем і 5 травня вирушать до національної команди

Нагадаємо, попереду у підопічних Олександра Петракова декілька товариських поєдинків (наразі відомий перший спаринг-партнер – Борусія М), а 1 червня "синьо-жовті" зіграють зі збірною Шотландії у півфіналі плей-офф кваліфікації до ЧС-2022.

Україна не їде на Євро: шалений син легенди Динамо, перлина Ювентуса, претензія до тренера – чого забракло U-17