УКР РУС

Збірна України провела перше тренування у Кракові перед матчем із Шотландією – один гравець залишив команду

25 вересня 2022 Читать на русском

"Синьо-жовті" розпочали роботу перед фінальним поєдинком нинішнього розіграшу Ліги націй.

Збірна України після повернення з Вірменії провела перше тренування на полі тренувального центру Краковії, повідомляє офіційний сайт УАФ.

"У всіх була невпевненість": Тимчик – про перший гол за збірну України, ротацію складу та матч смерті з Шотландією

У роботі взяли участь 23 футболісти. Сергій Сидорчук, який у матчі з "горцями" отрима другу жовту картку, залишив розташування команди, однак приїде підтримати партнерів у день поєдинку.

Традиційно для відновлювального тренування команда була розділена на дві групи. Дев'ять польових гравців учорашнього стартового складу плюс Олександр Піхальонок, який відіграв другий тайм, провели під керівництвом тренера з фізпідготовки Івана Баштового пробіжку та виконали вправи аеробного характеру. Інша десятка та троє голкіперів провели більш інтенсивне тренування, яке, зокрема, включало в себе квадрат та ігрові серії.

Нагадаємо, вирішальний поєдинок за вихід в еліту Ліги націй між Україною та Шотландією відбудеться у вівторок, 27 вересня. Початок зустрічі о 21:45.

Вірменія – Україна: Тимчик, Зубков, Довбик, Лунін, Ігнатенко, Ярмола – історичного шоу для Ліги націй все ще недостатньо