УКР РУС

"Збірна Ісландії – це покращений варіант Боснії": легенда Шахтаря застеріг збірну України перед битвою за Євро-2024

23 березня 06:30 Читать на русском
Автор: Микита Ковальчук

Колишній гравець Шахтаря Олександр Сопко поділився очікуваннями від майбутнього матчу Україна – Ісландія за путівку на Євро-2024.

"Збірна Ісландії – це покращений варіант Боснії і Герцеговини. На нас чекає так само багато боротьби, верхових дуелей, небезпечних стандартів. Очікую приблизно таку ж гру, як і проти боснійців. В такому разі, українцям не можна знову поступитися саме у боротьбі. Якщо з цим буде все в порядку, то в майстерності ми їх переважатимемо.

"Відчуває нерв гри": журналіст назвав ключового героя збірної України – це не Довбик і не Яремчук

Очікую все-таки більш спрощеного і ефективного футболу від Мудрика, можливо, виходу в стартовому складі Гуцуляка, і більш раціональної гри від Судакова, якому немає сенсу виконувати настільки значний обсяг роботи, що якість її втрачається… Судакову необхідно зберігати спокій і розсудливість, що зменшить брак і дасть більше якості.

Головне зараз – відновитися після матчу з боснійцями. Значної втоми, наче, й не повинно бути, бо немає у складі нашої команди таких вже ветеранів... Треба враховувати, що це була перша гра збірної України після значної перерви, перевірка свого стану. Вона дала багато теорії. Важливо, що здобули результат, а тактичні варіанти на Ісландію у Реброва є, тим більше, що гру ісландців проти Ізраїлю можна подивитися і добре вивчити", – поділився Сопко в інтерв'ю Footboom.

"На Мудрика тиснуть, можливо, навіть трохи заздрять": чому Лунін, а не Трубін, збірна в стилі Барси і новий менталітет