УКР РУС

Збірна Аргентини ризикує залишитися без творця золота ЧС-2022 – Скалоні зробив сенсаційну заявуlight

22 листопада 2023 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Головний тренер збірної Аргентини Ліонель Скалоні натякнув на свій ймовірний відхід з посади наставника "альбіселесте".

"Я хотів би сказати одну важливу річ: мені потрібно подумати про час у збірній. Ці гравці багато чого мені дали. Вони багато дали всьому тренерському штабу. Мені потрібно серйозно подумати про те, що я збираюся робити.

"Чого це ми сц*куни?": Мессі схопив за потилицю зірку Реала під час скандального матчу Бразилія – Аргентина

Це не прощання або щось подібне, але мені потрібно подумати, тому що планка дуже висока. Стає дуже складно продовжувати перемагати, і ці хлопці роблять все ще складніше. Я скажу це президенту (Асоціації футболу Аргентини) і гравцям, тому що цій збірній потрібен тренер, який має енергію та почувається добре", – цитує фахівця TyC Sports.

Журналіст TyC Sports Хоакін Бруно, який працював біля поля на матчі Аргентини з Бразилією, розповів, що після закінчення гри Скалоні попросив весь свій тренерський штаб повернутися на поле, щоб зробити фотографію, і сказав: "Останнє фото".

Аргентина, обігравши Бразилію 1:0, завдала історичної поразки супернику. Бразильці вперше в історії програли вдома у відбірковому циклі до чемпіонату світу.

Нагадаємо, що Ліонель Скалоні очолив "альбіселесте" у 2018 році. Під його керівництвом Мессі і Ко виграли Кубок Америки та здобули титул чемпіонів світу у 2022 році.

Аргентина зі скандалом завдала Бразилії історичної поразки у відборі ЧС – Мессі забирав команду з поля