УКР РУС

Заміна Клоппа: Ліверпуль запланував співбесіду з двома "запасними варіантами"

28 лютого 20:08 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Ліверпуль хоче переманити Хабі Алонсо з Байєра, але також розглядає можливість запрошення Рубена Аморіма зі Спортинга і Роберто Де Дзербі з Брайтона.

Ліверпуль визначився з пріоритетною метою на заміну Юргену Клоппу, який покине клуб після закінчення сезону. Керівництво "червоних" хотіло б запросити на місце німця наставника Байєра Хабі Алонсо. Однак якщо іспанський фахівець відмовить мерсисайдцям, Ліверпуль хоче мати запасний варіант.

Ліверпуль розглядає ще двох кандидатів на заміну Клоппу – пріоритетом залишається Алонсо

Як інформує Maisfutebol, цим запасним варіантом є головний тренер Спортінга Рубен Аморім і наставник Брайтона Роберто Де Дзербі. Найближчим часом представники англійського клубу хочуть з ними зустрітися і провести співбесіду.

Повідомляється, що Аморім у будь-якому разі може продовжити кар'єру в АПЛ, якщо Ліверпуль відмовиться від його кандидатури. Португальського тренера пов'язують також із роботою в Брайтоні, якщо Де Дзербі піде на підвищення.

На чолі Спортинга Аморім виграв чотири трофеї, включно з чемпіонатом Португалії в сезоні 2020/21. Його контракт із "левами" розрахований до літа 2026 року і захищений клаусулою в розмірі 20 млн євро для іноземних клубів.

Сумний день для Ліверпуля, або Порожнеча, яку неможливо заповнити: що залишить Юрген Клопп після сенсаційного відходу