УКР РУС

Зальцбург – Баварія: прес-конференція Юліана Нагельсманна – про реакцію на фіаско та особливість Ліги чемпіонів

15 лютого 2022 Читать на русском

Головний тренер Баварії Юліан Нагельсманн поспілкувався з пресою перед матчем 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти Зальцбурга.

"Коли пропускаєш чотири голи, захист критикують. Загалом ми стали стабільнішими в обороні, але у нас були провали з Бохумом та Гладбахом. Наша команда володіє м'ячем найбільше в Європі. У більшості випадків нам вдається забити більше, ніж пропустити. У Лізі чемпіонів та у Кубку вплив пропущених голів набагато більший.

Ганебна поразка Баварії у відеоогляді матчу проти Бохума – 2:4

Зальцбург готовий дати нам бій, і, вважаю, це добрий знак. У них сильна команда, яка вперше вийшла у плей-офф. Злякатися такої битви – точно проти їхньої природи.

Ми підійшли до найцікавішої частини сезону. Бажаємо розвинути те, чого вдалося досягти на груповому етапі. Гратимемо перед 30-ма тисячами глядачів, чого з нами не траплялося вже давно. Буде чудовий вечір Ліги чемпіонів", – цитує Нагельсманна офіційний сайт УЄФА.

До слова, перший поєдинок у протистоянні Зальцбурга та Баварії відбудеться завтра, 16 лютого, у Австрії. Матч-відповідь зіграють 8 березня у Мюнхені. Обидві гри розпочнуться о 22:00 за київським часом.

Маліновський показав Юве, хто коштує 75 млн, Конте розгубив магію, Баварію затоптали – огляд вікенду