УКР РУС

Захисника Челсі пограбували під час матчу Ліги чемпіонів проти Зеніта – зникли усі медалі

16 вересня 2021 Читать на русском

Оборонець "пенсіонерів" Ріс Джеймс став жертвою пограбування. Про це гравець повідомив у своїх соцмережах, опублікувавши відео зі злочинцями.

"Увечері 14 вересня, коли я грав за клуб в Лізі чемпіонів, група боягузливих грабіжників увірвалась у мій будинок. Спільними зусиллями вони завантажили у машину важкий сейф, у якому були деякі особисті речі.

Ювентус розгромив Мальме, Лукаку відправив Зеніт додому з нічим, Аталанта та Вільяреал поділили очки

Я не зберігаю вдома ювелірні прикраси, тому у сейфі були лише медалі переможця Ліги чемпіонів, тріумфатора Суперкубка УЄФА і за друге місце на Євро-2020. Ці нагороди ми завоювали разом із Челсі і збірною Англії, це те, що від мене не забереш, незалежно від того, чи володію я ними фізично", – написав Джеймс у своєму Instagram.

Також 21-річний англієць звернувся до уболівальників з проханням допомогти знайти злочинців та, якщо є свідки пограбування, звернутись їм до місцевої поліції.

До слова, неприємний інцидент трапився під час зустрічі стартового туру Ліги чемпіонів між Челсі та Зенітом. Матч завершився перемогою лондонців, а долю зустрічі вирішив гол Ромелу Лукаку.

Зінченко постраждав від наступника Мессі у супершоу Ман Сіті в ЛЧ: Гвардіола і фанати підтримали, ЗМІ критикують