УКР РУС

Захисник Вухверхемптона Коуді: Для футболістів очевидно, що VAR не працює

30 грудня 2019 Читать на русском

Капітан Вулверхемптона Конор Коуді розкритикував роботу VAR після мінімальної поразки своєї команди у матчі 20-го туру чемпіонату Англії проти Ліверпуля (1:0).

"Люди обговорюють VAR, але ніхто не питає гравців. Для нас, футболістів, очевидно: він не працює. Я часто спілкуюся з Ентоні Тейлором (англійський рефері – прим.) під час гри. Він приємний хлопець, з ним приємно спілкуватися.

Ліверпуль – Вулверхемптон – 1:0 – відео гола та огляд матчу

Але в такі моменти ти ставиш йому запитання і не отримуєш відповіді. Він не говорить, хто був у положенні "поза грою", наскільки серйозний офсайд – просто повідомляє, що перевіряють. Уболівальникам не подобається VAR. Гравцям не подобається VAR. Вони показали презентацію на початку сезону і поставили всіх перед фактом. Але ніхто не розуміє, як і що працює, всі заплутались", – сказав Коуді у коментарі ВВС.

Нагадаємо, мінімальна перемога Ліверпуля супроводжувалась скандальними рішеннями системи відеодопомоги суддям: спочатку арбітри близько двох хвилин вирішували, чи бува мерсисайдці не забили у ворота суперника за допомогою руки, а згодом скасували гол "вовків", зафіксувавши офсайд.

Ліверпуль втримав важку перемогу над Вулверхемптоном завдяки скандальному рішенню VAR