УКР РУС

Захисник Шахтаря Додо викликаний у олімпійську збірну Бразилії

25 жовтня 2019 Читать на русском

Бразильський захисник донецького Шахтаря Додо, завдяки чудовим результатам в останніх матчах, знову отримав виклик до своєї збірної.

Тренерський штаб олімпійської збірної Бразилії опублікував список з 25 футболістів, які відправляться в Тенеріфе (Іспанія), для участі у товариському турнірі, що відбудеться з 11 по 19 листопада 2019 року. Цікаво, що серед оголошеного переліку опинився і захисник донецького Шахтаря Додо.

Додо: Шахтар дуже хотів перемогти у матчі Ліги чемпіонів

Очевидно, наставника збірної Андре Жардіна вразили успіхи "гірника" в останніх матчах Ліги чемпіонів. Нагадаємо, Додо зумів відзначитись асистом у переможному матчі проти Аталанти (2:1) і забив вирішальний гол у ворота загребського Динамо, здобувши для Шахтаря нічию (2:2). Окрім того, бразилець відзначився в останньому матчі чемпіонату України проти Колоса, забивши третій гол у поєдинку (6:0).

20-річний Додо у нинішньому сезоні провів вісім матчів за Шахтар, у яких відзначився двома голами і однією результативною передачею. Також на рахунку захисника 11 поєдинків за збірну Бразилії U-20.

До слова, у товариському турнірі Бразилія 14 листопада зіграє проти збірної США, а 17-го числа зустрінеться з переможцем матчу Аргентина – Чилі.

Шахтар – Динамо Загреб: помутніння Пятова, провали флангів оборони та фірмовий порятунок від Додо у Лізі чемпіонів