УКР РУС

Захисник Айнтрахта зізнався, що займався контрабандою наркотиків

8 грудня 2020 Читать на русском

Оборонець франкфуртського Айнтрахта Джетро Віллемс пригадав, як у дев'ятирічному віці перевозив з острівної держави Кюрасао в Нідерланди наркотики, щоб фінансово допомогти родині.

"В якийсь момент у нас закінчилися гроші. Батьки влаштовувалися на роботу, але грошей не вистачало. Потім вони вирішили ввозити наркотики в Нідерланди, але зазнали невдачі. Тоді я зголосився їм допомогти.

Клоунада року – голкіпер та захисник Вердера "привезли" гол, а суперник зухвало зупинився перед порожніми воротами

Я сказав, що готовий це зробити, адже завжди був трохи божевільним. Але коли ти потрібен твоїй родині, іншого виходу немає.

Наркотики прикріплювали до ніг. Я дивно поводився, але ніхто особливо не звертає уваги на дітей. Це дало нам дорогу в життя. Все пішло добре, у батьків з'явилася робота. Все, чого я хотів, – це ніколи більше не потрапляти в таку ситуацію. Я сказав батькам, щоб відтепер все, що вони планували дати мені, вони віддали моїй сестрі. Я хотів лише грати в футбол. У підсумку саме футбол врятував мені життя", – цитує Віллемса видання Sport Bible.

Нагадаємо, Джетро – вихованець роттердамської Спарти. В Айнтрахт перейшов в липні 2017 року з ПСВ за 4,5 млн євро. Минулий сезон провів в оренді в англійському Ньюкаслі.

Борусія Д розділила очки з Айнтрахтом, Борусія М зіграла внічию з Фрайбургом, Армінія перервала 8-матчеву серію поразок