УКР РУС

"Дайте гроші – куплю": Луческу тролить після виходу Динамо в ЛЧ та озвучив головну претензію до гравців

30 вересня 2020 Читать на русском

Головний тренер Динамо Мірча Луческу поділився емоціями після переможного матчу плей-офф Ліги чемпіонів проти Гента (3:0).

"Я дуже задоволений, що ми пройшли далі, але незадоволений такою грою. Та найголовніше, що є результат і ми потрапили до групового раунду Ліги чемпіонів.

Луческу – перший тренер в історії, який вивів Динамо і Шахтар в груповий турнір ЛЧ

Все йшло добре, але після третього гола ми припустились багатьох помилок, дозволили супернику створити багато стандартів. А стандарти для них – це козир номер один. Я хочу, аби моя команда показувала трохи інший футбол – не той, який вона демонструвала у другому таймі. Хоча результат мені подобається.

Давайте поки радіти тому, що команда після тривалої перерви потрапила до Ліги чемпіонів і що ця лінія захисту зіграла непогано за такий короткий період з такими змінами.

Я думаю, що єдине, що мені не сподобалось – це розслабленість гравців після третього гола. Суперник користувався цим і створив занадто багато моментів. Хочу подякувати хлопцям за те, що ми вирішили завдання виходу у Лігу чемпіонів. Два місяці тому в мене було лише 8 гравців на тренуваннях. Із замінами та змінами ми вирішили завдання виходу і досягнули хороших результатів. Є достатньо часу до ігор у групах – подивимось, що можна змінити і зробити.

Чи достатньо мені нинішнього складу? На жаль, багато гравців поїдуть зараз у розташування своїх національних збірних... Як на мене, якщо вони там не грають, краще залишити їх у клубі, щоб вони тренувалися та готувалися до матчів Ліги чемпіонів і першості України. Тим більше, що ми поки команда, яка лише створюється.

Чи буду я купувати нових гравців? Дайте грошей – куплю", – відповів Луческу журналісту каналу "Футбол" у післяматчевому коментарі.

Динамо розгромило Гент і вийшло у груповий етап ЛЧ вперше за 4 роки – дивовижний матч, 12 сейвів Бущана, гнів Луческу