УКР РУС

Забив Динамо, наступним буде Шахтар, – Михайліченко прокоментував свій дебютний гол

9 грудня 2019 Читать на русском

Півзахисник луганської Зорі, автор гола у ворота Динамо Богдан Михайліченко, поділився враженнями від перемоги над киянами у матчі 17-го туру української Прем’єр-ліги.

"Емоцій після гри дуже багато. Плюс, ще й дебютний гол забив. Хотілося б і Шахтарю забити. Вся команда дуже рада. Попереду у нас ще одна гра. Треба серйозно на неї налаштовуватися, тим більше вдома граємо з Шахтарем. Потрібно трохи порадіти і забувати про перемогу над Динамо.

Гол у ворота Динамо допоміг Михайліченку вибороти звання найкращого гравця 17-го туру УПЛ

У кожній грі у мене вистачає моментів. Я чекав цього гола. Так співпало, що забив Динамо. Звичайно, я не радів тому, що забив, тому що Динамо дало мені дуже багато. Радий, що мені вдалося допомогти команді перемогти.

Був важкий поєдинок. За моментами: вони були і у них і у нас. Якщо виграли, значить, зробили це заслужено. Будемо й надалі працювати над тим, щоб забивати у кожному епізоді. Проти таких команд як Динамо і Шахтар навіть налаштовуватися не потрібно. Виходиш на поле і вже заряджений емоціями. Дуже цікаво грати у відкритий футбол", – цитує захисника Зорі офіційний сайт луганського клубу.

Нагадаємо, після перемоги у виїздному матчі над Динамо Зоря з 34 очками закріпилась на другій сходинці. Динамо з 33-ма балами йде четвертим.

Динамо – Зоря: Скрипник дав урок Михайличенку і закрутив інтригу ЛЧ – екс-динамівець проситься у збірну, червона загроза