УКР РУС

Забарний претендує на звання найкращого гравця Борнмута в березні

6 квітня 08:29 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

Захисник "вишень" Ілля Забарний може поповнити свою колекцію трофеїв престижною нагородою.

Прес-служба Борнмута запустила голосування за найкращого гравця команди у березні.

Борнмут шаленіє від Забарного – українець став зіркою клубних соцмереж

Серед номінантів на нагороду: український захисник Ілля Забарний, англійський півзахисник Льюїс Кук, ганський нападник Антуан Семеньо та англійський форвард Домінік Соланке. Проголосувати за свого фаворита можна за посиланням.

Нагадаємо, у березні Забарний провів за Борнмут 4 матчі (проти Бернлі, Шеффілд Юнайтед, Лутона та Евертона). У поєдинку проти Лутона він відзначився дебютним голом і допоміг оформити шалений камбек (4:3), відігравшись після 0:4.

Загалом у поточному сезоні Ілля зіграв за "вишень" у 35 поєдинках, в яких забив 1 м'яч. Його контракт з англійцями чинний до літа 2028 року. Transfermarkt оцінює гравця у 28 млн євро.

Чому Мудрик не святкував переможний гол, а в Миколенка вселився Зінченко – 2 українців продадуть в АПЛ за грубі мільйони

Стежте за перебігом АПЛ разом із ліцензійним букмекером GGBET . Понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту – тут кожен знайде для себе цікавий матч!

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності, видана 23.08.2023 року комісією з регулювання азартних ігор і лотерей (рішення про видачу ліцензії № 128 від 08.08.2023 р.)

РЕКЛАМНА ІНФОРМАЦІЯ