УКР РУС

"За ніч програв в автоматах 110 тисяч доларів": Алієв зізнався, скільки заробляв в Динамо, Локомотиві та Анжи

25 вересня 2023 Читать на русском

Екс-хавбек збірної України Олександр Алієв розповів, куди переважно спускав всі свої заробітки.

"Так, я був доларовим мільйонером. У якій команді мав найбільшу зарплату? Скрізь однаково: у Локомотиві, Динамо та Анжи.

Суркіс був готовий оплатити реабілітацію Мілевського – рятувати екс-форварда Динамо зібралась зіркова компанія

У Локомотиві трохи більше, були бонуси за ігри. В Динамо я мав конкретну зарплату. Якби ми з Анжи не вилетіли, то в мене була б вдвічі більша зарплата. 100 тисяч євро я отримував. Плюс були гарні преміальні. За дві гри із Валенсією була премія 45 000 доларів.

Гроші витрачав на казино та речі. Не відмовляв собі взагалі ні в чому. Їздив у дорогі ресторани. Ніколи не рахував гроші. Шмоточником був, капець. І в мене була хвороба – в автомати грав. Було, що за ніч 110 тисяч доларів програв.

Міг інвестувати у бізнес, але розумів, що ці гроші пропадуть. У мене були великі квартири, одну з яких колишня дружина просто просрала. Усі квартири у мене були по мільйону доларів. Машин у мене було 5 чи 6", – розповів Алієв в інтерв'ю YouTube-каналу Ксенії Больбот.

Нагадаємо, протягом кар'єри Олександр постійно потрапляв у скандали, однак після початку повномасштабного вторгнення росіян різко засудив своїх колишніх співвітчизників і приєднався до ЗСУ.

Топ-5 українських футболістів, на кар'єру яких вплинув алкоголь