УКР РУС

"З такою Барселоною можна боротися": Сидорчук намагається виправдати гру Динамо кадровою втратою

21 жовтня 2021 Читать на русском

Капітан Динамо Сергій Сидорчук підбив підсумок протистояння з каталонцями у першому матчі групового етапу Ліги чемпіонів (0:1).

"Ми знали, що Барселона почне гру добре. У нас було завдання не пропустити швидкий гол. Оскільки вони грали вдома і мали 0 очок після двох турів, було зрозуміло, що вони дуже серйозно налаштовувалися на дві гри з нами. Було також зрозуміло, що вони повинні почати дуже потужно. Ми хотіли трохи збити темп, трохи довше звичного вводили м'яч, але в першому таймі не все вийшло.

Бущан пояснив, чого не вистачило Динамо, аби вистояти проти Барселони

Ми завжди намагаємося розігрувати через голкіпера, все залежить ще від того, як грає команда, від її рівня. Коли Барселона перебудувалася у другому таймі, нам стало трохи легше тримати м'яч. В принципі, другий тайм був трохи кращим.

Чому не вдається втримати Піке, який забив нам другий рік поспіль? Не знаю, ми, в принципі, аналізували всіх футболістів, у тому числі і щодо стандартних положень. Якщо пам'ятаєте, тоді Жерар теж забив після передачі з флангу. Напевно, вся справа у високому рівні футболіста.

Щодо мінімальної кількості ударів по воротах... Не знаю, це, напевно, більше питання до Містера щодо гри... В атаці нам, дійсно, чогось не вистачає. Можливо, дається взнаки відсутність Артема Бєсєдіна, який був у нас маячком попереду. Є багато нюансів. Плюс рівень суперників у цих матчах високий, важко доходити до воріт.

В принципі, з такою Барселоною можна боротися, але теж важко. Думаю, у домашній грі нам буде легше, там все-таки і стіни допомагатимуть. Сподіваємося на домашню гру", – цитує Сидорчука офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, після 3-х турів Динамо у турнірній таблиці групи Е посідає останню сходинку, маючи у своєму активі одне очко. Барселона з трьома пунктами – третя.

Барселона – Динамо: Шапаренко і каталонські ветерани феєрять – історичний рекорд, результат кращий за гру, безнадія ЛЧ