УКР РУС

"З нинішнього складу Динамо взяти більше неможливо": відомий агент запропонував рецепт виходу з кризи для Луческу і Ко

5 листопада 2022 Читать на русском

Футбольний агент В'ячеслав Заховайло переконаний, що лише серйозні фінансові вливання і зміни у складі зможуть допомогти київській команді.

"Щоб підняти рівень гри Динамо на новий щабель, у команду треба інвестувати 50-70 мільйонів євро, втім і цього може виявитись замало. Бо з нинішнього складу взяти більше неможливо.

"Колись Динамо вовтузило турків так, що вони не знали, куди бігти": володар "Золотого м'яча" шокований результатами киян

Гравці Динамо знизили вимоги до себе, навіть лідера Циганкова важко впізнати. Команда помиляється у захисті, не може зв’язати кілька конструктивних передач, програє у власному штрафному майданчику. Водночас погляньте, як діє Шахтар. Організація атакувальних дій у них неймовірна. У Динамо так не вміють", – цитує Заховайла видання Експрес.

Нагадаємо, кияни спромоглись набрати лише одне очко у 6-ти матчах групового етапу Ліги Європи і посіли у своєму квартеті останню сходинку, пропустивши вперед турецький Фенербахче, французький Ренн та кіпрський АЕК. У турнірній таблиці УПЛ після 10-ти турів Динамо йде дев'ятим, маючи у своєму активі 13 очок.

Динамо програло 5 матч в ЛЄ – ще одна дитина-кілер, вилучення Забарного, жах Циганкова, моменти Ваната і цирк в обороні