УКР РУС

"З КуПСом все треба починати з нуля": капітан Ворскли розповів, що завадило втримати перемогу у матчі Ліги конференцій

24 липня 2021 Читать на русском

Захисник полтавців Володимир Чеснаков налаштований дати бій фінам у матчі-відповіді 2-го кваліфікаційного раунду Ліги конференцій.

"На передматчевій установці Юрій Максимов просив акцентувати увагу на тому, що доведеться грати на незручному для полтавської команди полі зі штучним газоном. По-друге, щоб убезпечити захист, він просив пресингувати господарів ще на їхній половині поля.

"Матч з Ворсклою – справжній трилер": наставник КуПС зізнався, що допомогло фінам досягти позитивного результату

Незважаючи на те, що ми першими пропустили, завдяки правильно обраному плану на гру вдалося переломити хід подій на полі, і не лише зрівняти рахунок, вміло накривши суперника, а й вийти вперед.

Чому не відсвяткували вольову перемогу? У компенсований час була допущена системна помилка. І найобразливіше, що нічого не віщувало біди біля наших воріт. Самі винні. Оскільки у цьому сезоні вже немає переваги у команди, що забила в гостях гол, то у повторному поєдинку все треба починати з нуля. Ми вже не маємо права розслаблятися, потрібно лише перемагати", – сказав Чеснаков у коментарі Meta Ratings.

Нагадаємо, Ворскла не змогла втримати перемогу у виїзному поєдинку Ліги конференцій проти фінського КуПС, пропустивши на шостій доданій хвилині. Матч-відповідь відбудеться у Полтаві 29 липня.

КуПС – Ворскла: втрачена перемога, прикре дежавю, недобір очок у рейтинг України – суперечливий дебют у Лізі конференцій