УКР РУС

Ювентус завдяки дублю та асисту Роналду розгромив Удінезе

3 січня 2021 Читать на русском

В рамках недільної програми 15-го туру Серії А Удінезе на виїзді розгромно поступився Ювентусу. Звіт про матч читайте на "Футбол 24".

Удінезе завітав у гості до Ювентуса. На 10-й хвилині Де Пауль вивів фріульців уперед, однак святкування перервав арбітр – після перегляду VAR він помітив гру рукою і гол було скасовано. У середині тайму рахунок відкрив Роналду, – він перехопив передачу на захисника, увірвався у штрафний майданчик і потужно вистрілив у дальній кут.

Леау створив шедевр – відеоогляд матчу Беневенто – Мілан

Одразу після перерви перевагу "б'янконері" збільшив К'єза, який отримав довгу розрізну у карний майданчик від Роналду та другим дотиком спрямував м'яч у сітку. На 70-й Бентанкур перехопив м'яч біля центру поля і віддав майстерну діагональ на Роналду, який вийшов віч-на-віч із голкіпером та пробив повз нього – 3:0. У компенсований час гравці Удінезе таки відквитали один гол – відзначився Зегелар. Вже під завісу зустрічі ще один поклав Дибала і фінальний свисток зафіксував впевнену перемогу Ювентуса – 4:1.

Завдяки цій перемозі "б'янконері" із 27-ма пунктами піднялись на 5-ту сходинку турнірної таблиці, натомість Удінезе із 15-ма залишився на 13-му місці першості.

Мілан у меншості втримав перемогу над Беневенто і піднявся на вершину Серії А, Інтер розтоптав Кротоне